SALE: Profiteer van 20% korting op alles!

-20%

Gebruik de kortingscode DAT24
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Aanhanger

25-28 of 28 producten

Pagina
Extra verstevigde aluminium oprijplaat opklapbaar - 225 cm
Extra verstevigde aluminium oprijplaat opklapbaar - 225 cm
€ 129,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Motor oprijplaat met opstaande rand - 150 cm
Motor oprijplaat met opstaande rand - 150 cm
€ 69,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Oprijplaat aluminium opvouwbaar - 182 cm
Oprijplaat aluminium opvouwbaar - 182 cm
€ 115,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Sale
Reserveer
Oprijplaat aluminium opvouwbaar - 225 cm
Oprijplaat aluminium opvouwbaar - 225 cm
€ 99,00 € 129,00
Niet op voorraad - Bel voor levertijd

25-28 of 28 producten

Pagina

Alle accessoires voor de aanhanger

Ben je in het bezit van een aanhanger? Dan heb je allerlei accessoires en benodigdheden nodig om het gebruik van de aanhanger een stuk makkelijker te maken. Voor aanhangers zijn tal van accessoires te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan oprijplaten, aanhangerkranen, bindrails en wielkeggen. Welke accessoires jij nodig hebt, is natuurlijk afhankelijk van waarvoor je de aanhanger gebruikt. Vervoer je veel voertuigen met wielen zoals motoren, auto’s of bromfietsen? Bijvoorbeeld om bij het circuit te komen of voor de in- en verkoop? Dan zijn oprijplaten onmisbaar. Wil je ervoor zorgen dat je de aanhanger veilig achter kunt laten? Ook als de weg niet helemaal vlak is? Gebruik dan een set met wielkeggen en laat jouw aanhanger zorgeloos achter. Maak het jezelf makkelijk en bekijk het complete aanbod met onze accessoires voor de aanhanger.

Oprijplaten voor aanhangers

Oprijplaten zijn onmisbaar wanneer je een aanhanger bezit. Het is een echte must-have voor iedereen die op een makkelijke manier voertuigen of andere spullen met wielen in en uit wil laden. Wil je motoren, scooters of bromfietsen van de ene naar de andere plek vervoeren? Dan is één oprijplaat voldoende. Voor auto’s, quads en andere voertuigen met 4 wielen, heb je twee oprijplaten nodig. Verder zitten er ook een aantal verschillen tussen de oprijplaten. Ten eerste is de maximale draagcapaciteit een belangrijk punt om op te letten. Ook de lengte van de oprijplaten is niet altijd hetzelfde. Hoe hoger de aanhanger, hoe langer de oprijplaat moet zijn. Wil je de oprijplaten gemakkelijk in een wat kleinere aanhanger mee kunnen nemen? Ga dan voor opvouwbare oprijplaten. 

Aanhangerkranen, bindrails en wielkeggen

Naast oprijplaten zijn er nog veel meer accessoires voor aanhangers te verkrijgen. Met een aanhangerkraan til je zware voorwerpen probleemloos op. De aanhangerkraan zorgt ervoor dat je dit op een veilige, comfortabele en nauwkeurige manier kunt doen. Ook bindrails zijn onmisbaar in de aanhanger. Met bindrails kun je eenvoudig allerlei voertuigen of spullen vastzetten. Naast bindrails heb je hier natuurlijk ook de nodige spanbanden voor nodig. Verder zijn wielkeggen essentieel voor de eigenaar van een aanhanger. Met wielkeggen zorg je ervoor dat de aanhanger niet meer van z’n plek af komt. Zeker op hellingen komen wielkeggen goed van pas. Alle aanhanger accessoires van Datona bestel je natuurlijk eenvoudig online. Zoals voor al onze producten geldt, worden de benodigdheden voor de aanhanger gratis bij je thuis bezorgd. Je mag ze natuurlijk ook zelf op komen halen. Met je aanhanger!