Gratis gereedschapsset bij je bestelling

t.w.v.
€ 29

Gebruik de kortingscode 'gratisgereedschap'
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Aanhangerkraan

Voor 20:00 besteld, morgen in huis
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Gratis thuisbezorgd

 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • 2 jaar volledige garantie

Voor- en nadelen

 • De aanhangerkraan kan voorwerpen van maximaal 450 kg dragen
 • Speciaal ontwikkeld voor bestelwagens, pick-up trucks en aanhangwagens
 • De giek van de aanhangerkraan is 360 graden draaibaar

Omschrijving: Aanhangerkraan

Met deze handige aanhangerkraan van Datona til je allerlei zware voorwerpen, onderdelen of kleine voertuigen moeiteloos omhoog. Denk bijvoorbeeld aan quads, grasmaaiers, rubberboten, houten planken, motorblokken en machines van bouwbedrijven. Natuurlijk zijn dit slechts enkele voorbeelden en kun je zelf bepalen waarvoor je de aanhangerkraan gaat gebruiken. Zolang het te tillen object niet meer dan 450 kg weegt, is deze hijskraan in staat om jou te helpen met het in- en uitladen. Door de soepele handlier kost het jou vrijwel geen moeite om deze aanhangerkraan te bedienen. 

De aanhangerkraan kun je eenvoudig in een bestelwagen, pick-up truck of op een aanhangwagen bevestigen. Verder is het ook mogelijk om de hijskraan op een andere ondergrond te gebruiken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een vlonder. Het is wel belangrijk om erop te letten dat de ondergrond stevig genoeg is om al het gewicht te dragen. Het voetplateau heeft een lengte van 24 en een breedte van 18 centimeter. Met de meegeleverde bevestigingsplaat en andere bevestigingsmaterialen heb je de aanhangerkraan binnen een mum van tijd op de gewenste plek gemonteerd. 

Deze stabiele laadkraan heeft een standaard bereik van 80 centimeter. Door de kraan uit te schuiven kan de reikwijdte verlengd worden tot maximaal 135 centimeter. Verder bedraagt de maximale reikhoogte 225 centimeter. De kraan zelf heeft een hoogte van 102 centimeter. Let erop dat de maximale draagcapaciteit daalt wanneer de kraan uitgeschoven wordt. Als je de aanhangerkraan niet uitschuift, kun je er objecten en onderdelen van 450 kg mee tillen

Het is mogelijk om de giek van deze aanhangerkraan 360 graden te draaien. Ideaal voor het in- en uitladen van goederen. Wanneer je de aanhangerkraan even niet gebruikt, kun je ‘m inklappen. Het inklappen van de hijskraan is erg eenvoudig en zorgt ervoor dat dit handige hulpmiddel weinig ruimte in beslag neemt. 

De aanhangerkraan wordt geleverd met een katrol. Deze 9,5 meter lange handlier is voorzien van een lange en robuuste staalkabel met beveiliging. Het uiteinde van de staalkabel is voorzien van een haak waaraan je allerlei voorwerpen kunt hangen.

Specificaties

Artikelnummer
DT-53118
Afmetingen lxbxh
102 cm hoog
Garantie
2 jaar garantie
Kleur
zwart
Gewicht
42 kg
Met perspennen
Nee
Bevat mallen
Nee
Max. capaciteit
450 kg
Max. hoogte
225 cm
Opvouwbaar
Nee

Foto's van klanten

Jouw foto hier?