20% korting op alles

-20%

Gebruik de code 'DAT25'
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Kettingspray

1 Product

XXL spuitbus Putoline kettingspray
XXL spuitbus Putoline kettingspray
€ 19,95
Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

1 Product

Minder slijtage met de juiste kettingspray

Kettingspray is onmisbaar voor iedere motorrijder of fanatieke fietser. Met kettingspray smeer je de ketting en tandwielen van jouw motor of fiets. Het smeermiddel hecht zich aan de ketting en de schakels waardoor de ketting soepel over de tandwielen kan lopen. Wanneer je de ketting van jouw fiets, motor of ander voertuig niet regelmatig smeert, zul je met uitdroging van de ketting te maken krijgen. Uitdroging zorgt ervoor dat de ketting en tandwielen sneller zullen gaan slijten en roesten. Het gevolg hiervan is dat de ketting en tandwielen veel eerder aan vervanging toe zullen zijn.

Onze tip: gebruik regelmatig een goede kettingspray om de ketting en tandwielen van jouw fiets of motor in topconditie te houden. Zeker na een regenbui is het belangrijk om je ketting opnieuw te smeren.

Verschillende kettingsprays van WD-40

WD-40 is hét merk als het aankomt op smeermiddelen. Iedereen heeft wel een exemplaar van de blauw met gele multispray spuitbus in huis. Maar wist je dat WD-40 ook kettingsprays maakt? WD-40 heeft o.a. smeerspray met PTFE, droogsmeerspray met PTFE en lithium spuitvet in het assortiment. Alle kettingspray van WD-40 zijn verkrijgbaar bij Datona.

De kettingsprays worden geleverd in handige voordeelverpakkingen zodat je altijd een spuitbus op voorraad hebt. Ideaal voor de grootverbruiker van kettingsprays, zoals fietsenmakers en monteurs van motorfietsen. Alle kettingsprays van WD-40 zijn voorzien van een “smart straw”. Met dit rietje is het heel eenvoudig om zeer precies te spuiten, wat goed van pas komt bij een relatief klein onderdeel zoals een ketting. Met hetzelfde rietje is het ook mogelijk om grotere oppervlaktes te besproeien.

Kettingspray voor motorkettingen

Iedere motorrijder zou altijd een spuitbus met kettingspray in huis moeten hebben. Het smeren van de ketting en tandwielen van een motor is nou eenmaal een regelmatig terugkerend klusje. Door het gebruik van een goede kettingspray, zoals die van Putoline, blijven de ketting en tandwielen van jouw motor soepel lopen en zullen ze niet onnodig snel slijten. Het beste is om de kettingspray direct na een motorrit op je ketting te spuiten. Een warme ketting is een beetje uitgezet, waardoor de kettingspray beter tussen de schakels kan hechten.

Bestel de beste kettingspray voordelig op Datona.nl

Kettingspray bestel je voordelig en eenvoudig op Datona.nl. We hebben zowel losse spuitbussen als handige voordeelverpakkingen in ons assortiment. Ook wanneer je één spuitbus met kettingspray bestelt, zullen wij je bestelling gratis verzenden!