20% korting op alles

-20%

Gebruik de code 'DAT25'
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Remzuiger terugstelsets

2 Producten

Remzuiger terugstel gereedschap - KTG
Remzuiger terugstel gereedschap - KTG
€ 39,00
Verwachte levertijd is 15-06-2023
Remzuiger terugstelset 18-delig
Remzuiger terugstelset 18-delig
€ 49,00
Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

2 Producten

Terugstelsets voor remzuigers


Doe-het-zelvers en monteurs hebben allerlei gereedschap nodig om werkzaamheden aan auto’s succesvol uit te kunnen voeren. Zonder het juiste gereedschap is het sleutelen aan een auto niet eenvoudig. Zeker bij het werken aan de remmen heb je het een en ander nodig. Met een remzuiger terugstelset kun je heel eenvoudig de remblokken van auto’s vervangen. Zowel linksom- als rechtsom stellen heb je binnen de kortste keren gedaan. Je hebt geen waterpomptang of lijmtang meer nodig. Om die reden behoort zo’n terugstelset voor remzuigers tot de standaarduitrusting van een monteur of doe-het-zelver die graag aan auto’s sleutelt. De remmen zijn een cruciaal onderdeel van de auto en daarom is het belangrijk dat je hier op de juiste manier aan werkt. Met een remzuiger terugstelset voer je de werkzaamheden aan de remmen veilig en nauwkeurig uit. Zo weet je zeker dat jouw auto of de auto van je klant straks weer veilig de weg op kan. Een voordeel van een goede remzuiger terugstelset is dat je afdichtrubbers en stofkappen niet zal beschadigen.

 

Vervang je remblokken met een remzuiger terugstelset


Bij vrijwel de meeste auto’s is het handremmechanisme ingebouwd in de remklauw. Dit betekent dat dit handremmechanisme teruggesteld moet worden voordat je nieuwe remblokken kunt monteren. Voor het terugstellen van dit handremmechanisme heb je een remzuiger terugstelset nodig. De remzuiger terugstelset stelt je in staat om druk te houden op de remzuiger terwijl je tegelijkertijd een draaiende beweging maakt. Na het uitvoeren van deze handeling kunnen de nieuwe remblokken eenvoudig en op de juiste manier gemonteerd worden. Met het juiste gereedschap is het vervangen van remblokken geen enkel probleem. Zonder een remzuiger terugstelset ben je veel langer met deze klus bezig en heb je de kans om andere onderdelen te beschadigen. Dit wil je natuurlijk voorkomen!

 

Remzuiger terugstelsets in een handige opbergkoffer


Werk je veel op locatie of houd je jouw werkplaats graag netjes? Zorg dan voor een remzuiger terugstelset met een handige opbergkoffer van kunststof. Deze koffer neem je overal mee naartoe zodat je altijd het juiste gereedschap bij je hebt om aan de remblokken van auto’s te sleutelen. Natuurlijk zorgt een koffer er ook voor dat je geen onderdelen uit de terugstelset kwijt zult raken. Na de nodige werkzaamheden berg je jouw set eenvoudig op. Een complete koffer met een remzuiger terugstelset koop je voordelig op Datona.be. Wij zorgen ervoor dat je bestelling spoedig wordt geleverd zodat je zo snel mogelijk de remblokken van je auto kunt vervangen.