20% korting op alles

-20%

Gebruik de code 'DAT25'
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Laswagen

3 Producten

Laswagen met 4 laden en opbergkast
Laswagen met 4 laden en opbergkast
€ 399,00
Verwachte levertijd is 20-06-2023
Laswagen met 4 laden
Laswagen met 4 laden
€ 269,00
Niet op voorraad - langere levertijd
Mobiele laskar
Mobiele laskar
€ 199,00
Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

3 Producten

Een professionele laswagen voor al jouw lasapparatuur

Met een professionele laswagen kun jij al jouw lasapparatuur op een veilige en overzichtelijke manier meenemen en opbergen. Je hebt al jouw spullen om te kunnen lassen altijd binnen handbereik. Werk je als professionele lasser veel op locatie? Dan is een laswagen vrijwel onmisbaar om jouw laswerkzaamheden op een goede manier uit te kunnen voeren. Voor iemand die op hobbymatige basis wel eens laswerkzaamheden verricht, biedt een laswagen ook uitkomst. Door de wieltjes berg je de laswagen na gebruik gemakkelijk op zodat deze niet meer in de weg staat. Daarnaast heb je altijd al jouw lasapparatuur netjes bij elkaar liggen zodat je niets kwijt zult raken.

Laswagens met lades en opbergruimte

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een goede laswagen is de beschikbare opbergruimte. Om te kunnen lassen heb je lasapparatuur en vaak ook nog ander gereedschap nodig. Het is handig als je alle benodigdheden bij elkaar hebt, zodat je niet hoeft te zoeken in andere gereedschapskisten. Hiermee voorkom je ook verrassingen op locatie bij de klant.

De opbergmogelijkheden verschillen per laswagen. Sommige modellen zijn voorzien van een aantal gereedschapslades, een opbergkast en nog wat haken om jouw gereedschap op te hangen. Op iedere laswagen is er natuurlijk altijd een speciale plek voor de gasfles. Met spanbanden zet je de gasfles eenvoudig en stevig vast. Wel zo veilig! De minder uitgebreide laswagens of mobiele laskarren hebben geen lades maar zijn wel voorzien van de nodige opbergruimte en een plek voor de lasapparatuur. 

Laswagens in verschillende uitvoeringen

De wensen en behoeften van een lasser zijn niet altijd hetzelfde. Daarom vind je bij Datona laswagens in verschillende uitvoeringen. De grootste verschillen zitten in de opbergmogelijkheden van de laswagens. Bepaalde modellen zijn daarnaast voorzien van remmen op de wieltjes zodat de laswagen niet weg kan rollen tijdens het uitvoeren van laswerkzaamheden. Ook zit er uiteraard een verschil in de bouwkwaliteit. De eigenschappen van iedere laswagen vind je terug bij de productinformatie.

Jouw nieuwe laswagen koop je voordelig bij Datona

Ben jij op zoek naar een nieuwe laswagen voor al jouw lasapparatuur? Bekijk dan zeker eens het complete aanbod van Datona. Vergelijk de verschillende modellen en koop de laswagen die het beste bij jouw situatie past. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Bestel jouw nieuwe laswagen op een werkdag voor 19:00 uur zodat wij jouw bestelling nog op dezelfde dag kunnen verzenden!