Koopjesweekend! Profiteer van 20% korting op alles

-20%

Gebruik de kortingscode DAT24
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Scooter gereedschap

25-26 of 26 producten

Pagina
102-delige Inbus en torxdoppenset 1/2'', 3/8'' en 1/4'' in "PRO" softmodule
102-delige Inbus en torxdoppenset 1/2'', 3/8'' en 1/4'' in "PRO" softmodule
€ 149,00
Voor 20:00 besteld, dinsdag in huis
Sale
Krukaspoelie trekker
Krukaspoelie trekker
€ 25,00 € 49,00
Voor 20:00 besteld, dinsdag in huis

25-26 of 26 producten

Pagina

Scooter gereedschap voor het sleutelen aan scooters

Ben jij graag bezig met het repareren of aanpassen van jouw scooter? Wil je geen geld uitgeven aan een garage voor het onderhoud van jouw scooter? Of repareer je scooters van anderen in jouw werkplaats of garage? Zorg er dan voor dat je het juiste gereedschap in huis hebt. Met gereedschap van hoge kwaliteit kun je jarenlang vooruit. Voor het sleutelen aan scooters of bromfietsen kun je een heleboel gereedschap gebruiken. Het is geen enkel probleem om een complete gereedschapskast te vullen met al het gereedschap dat je voor het repareren van scooters kunt gebruiken. Met de juiste sleutels, ratels, poelietrekkers en doppen wordt het uitvoeren van onderhoud een fluitje van een cent. Ook is het met het juiste scooter gereedschap een stuk makkelijker om schade te voorkomen tijdens het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden.

Complete sets met gereedschap voor jouw scooter

Begin je net met het sleutelen aan scooters en heb je nog niet al het benodigde gereedschap in huis? Dan is het ideaal om een complete set met gereedschap voor jouw scooter te halen. Uiteraard zijn er verschillende sets verkrijgbaar. Sommige sets zijn voorzien van allerlei verschillende sleutels, zoals ringratelsleutels, kniesleutels, inbussleutels en torxsleutels. Of heb je een doppen in allerlei verschillende maten nodig? Ook dat is geen probleem met een handige doppenset van Datona. De meeste sets met gereedschap worden geleverd in een softmodule. Deze softmodules passen perfect in verschillende gereedschapswagens. Door de foam inlay zie je in één oogopslag of er gereedschap ontbreekt. Het zoeken naar een sleutel of dop in de juiste maat in een rommelige gereedschapskist is verleden tijd.

Sleutels, doppen, ratels, poelietrekkers en nog veel meer gereedschap

Naast complete sets met scooter gereedschap is het ook mogelijk om een heleboel gereedschap los te kopen. Denk bijvoorbeeld aan ringratelsleutels, poelietrekkers, bougiesleutels, bougiedoppen en bandenlichters. Veel van deze scooter gereedschappen zijn te verkrijgen in handige voordeelbundels. Met het juiste scooter gereedschap kun je eindeloos vooruit. Verhelp luchtlekkages of houd je bezig met werkzaamheden aan de carburateur. Natuurlijk is het ook mogelijk om te werken aan optische of functionele verbeteringen, zoals het vervangen van de kappenset of het monteren van een windscherm. Wil je gaan sleutelen aan jouw scooter maar weet je niet welk gereedschap je nodig hebt? Stel je vragen gerust aan onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder zodat jij snel aan de slag kunt!