SALE: Profiteer van 20% korting op alles!

-20%

Gebruik de kortingscode DAT24
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Ultrasoonreiniger met 5 liter ultrasonic vloeistof

Voor 20:00 besteld, morgen in huis
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Gratis thuisbezorgd

 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • 2 jaar volledige garantie

Voor- en nadelen

 • Ideaal om kleine onderdelen snel te reinigen
 • Makkelijk op te bergen door het compacte formaat

Omschrijving: Ultrasoonreiniger met 5 liter ultrasonic vloeistof

De Ultrasoon reiniger met een inhoud van 2 liter is perfect voor het reinigen van klein gereedschap. zoals bouten, moeren en andere gereedschappen. De Ultrasoon reiniger zorgt ervoor dat jouw onderdelen en gereedschappen er weer als nieuw uitzien. Het gehele schoonmaakproces neemt slechts een paar minuten in beslag.

Gebruik de Ultrasonic MC, deze reiniger is inbegrepen. Deze is geschikt om vetten en minerale oliën te verwijderen.

Het vuil wordt zo goed verwijderd door de ultrasone trillingen die worden afgegeven wanneer je een vloeistof in de ultrasoon reiniger stopt. De Ultrasonic MC kan een speciaal reinigingsmiddel zijn, maar ook water zorgt ervoor dat er ultrasone trillingen ontstaan. Daarnaast heb je met deze ultrasoon reiniger de mogelijkheid om de temperatuur van de vloeistof te verhogen. Hierdoor realiseer je een optimaal resultaat.

De ultrasoon reiniger is heel eenvoudig te gebruiken. Vul de tank met water en voeg daar wasmiddel of de Ultrasonic MC aan toe. Gebruik bij de Ultrasonic MC de juiste verhouding. De verhoudingen kun je terugvinden op de verpakkingen van de Ulstrasonic MC. Leg vervolgens de gereedschappen die je wilt reinigen in de tank. Stel de gewenste temperatuur en tijdsduur in. De duur van het reinigen is afhankelijk van hoe vies het gereedschap is. Hoe viezer het gereedschap is, hoe meer tijd het kost om het schoon te krijgen. Laat de deksel tijdens het schoonmaakproces op de ultrasoon reiniger zitten zodat de tempratuur hetzelfde blijft. Zodra de reiniger klaar is, kun je de gereedschappen uit de tank halen, spoel het met water af en geniet van het resultaat.

De ultrasoon reiniger wordt geleverd met een mandje om de gereedschappen in te leggen. Ook wordt het geleverd met een speciaal reinigingsmiddel; de Ultrasonic MC 5 liter.

We hebben ook ultrasoon reinigers met een groter inhoud. Handig wanneer je grotere onderdelen, bijvoorbeeld van een motor wilt reinigen. Kies dan voor een inhoud van 3,10 en 15 liter. Twijfel je over de juiste inhoud? Kies verstandig voor de grotere variant, dan weet je zeker dat je geen ruimte te kort komt.

Specificaties

Artikelnummer
DT-54202-12341-5
Afmetingen lxbxh
190 x 170 x 195 mm
Met perspennen
Nee
Bevat mallen
Nee
Max. capaciteit
60 W (verwarming 100 W)
Opvouwbaar
Nee

Foto's van klanten

Jouw foto hier?

Stuur je foto('s) naar spotvandeweek@datona.nl

Beoordelingen

0 Beoordelingen

0/5