DAGDEAL

-44%

Gevulde gereedschapskoffer voor maar € 150
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Aircotesters

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Aircotesters voor auto’s

Met de aircotesters meet je de conditie van het aircosysteem van een auto. Je meet onder andere of de airco genoeg koelt en of de druk voldoende is. Een aircotester zorgt ervoor dat je snel weet in welke staat jouw aircosysteem zich verkeert. Het testen van de airco doe je natuurlijk bij voorkeur voordat je naar een warme bestemming op vakantie gaat. Maar ook voor de Nederlandse temperaturen is een goed werkende airco natuurlijk erg aangenaam. Een airco komt niet alleen van pas bij hoge temperaturen. In de winter heb je de airco ook nodig. Een airco blaast namelijk droge lucht en dit kan helpen om beslagen ruiten snel op te drogen. Het is niet nodig om de ingestelde temperatuur te verlagen.

Wanneer de airco van je auto niet werkt, kan dit erg oncomfortabel zijn. Ook kunnen er meerdere problemen ontstaan wanneer je een airco met gebreken niet snel genoeg herstelt. Een aircotester is onmisbaar in de werkplaats van een monteur, maar ook een doe-het-zelver kan een aircotester eenvoudig gebruiken. Hiermee bespaar je kosten doordat je het testen van de airco niet meer aan een autogarage over hoeft te laten. 

Alles wat je nodig hebt voor het doormeten van de airco

Een complete set met een aircotester wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om het airconditioningsysteem door te meten. Denk aan meerdere slangen, verschillende koppelingen en makkelijk afleesbare meters. Alle onderdelen van een aircotester set worden geleverd in een handige koffer zodat je ook op andere locaties met de tester kunt werken. De meeste aircotester sets zijn universeel en zijn te gebruiken voor bijna alle aircosystemen. Het is met name van belang om te weten met welk koudemiddel de aircosystemen gevuld zijn. Bij de productinformatie van de aircotesters kun je precies terugvinden voor welk koudemiddel de tester geschikt is.

De beste aircotester set koop je op Datona.be

Het aircosysteem is een cruciaal onderdeel van een auto. Het draagt bij aan het comfort van de berijder en de passagiers. Daarom wil je dat de airco altijd goed werkt. Twijfel je over de werking van de airco van jouw auto? Meet het aircosysteem eenvoudig door met een aircotester. Zo weet je binnen de kortste keren of jouw airco nog goed koelt. De beste en meest complete aircotester sets koop je natuurlijk op Datona.be. Heb je vragen over de aircotesters van Datona? Neem contact op met onze klantenservice!