BTW-VRIJE DAGEN: 21% korting op alles!

-21%

Gebruik de kortingscode BTWVRIJ
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Welke paddockstand-adapter past bij mijn motor?

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welke paddockstand-adapter past bij mijn motor?

Ben jij de trotse eigenaar van een (nieuwe) motor met enkelzijdige ophanging of ben je die gelukkige die zelfs meerdere motoren heeft? Dan is het handig als je een paddockstand hebt die ook op je nieuwe motor(en) past. Elke motor heeft immers zijn eigen maatvoering. Wij maken het zoeken naar een passende enkelzijdige paddockstand wat makkelijker voor je met onze verschillende adapters: voor bijna ieder merk een passende adapter!

“Elke motor heeft een eigen maatvoering en dus een eigen paddockstand-adapter nodig

Hieronder laten wij je al onze adapters zien voor de enkelzijdige paddockstand. Door eenvoudig de adapter te wisselen, maak je je paddockstand geschikt voor meerdere motorfietsen. De adapters (assen/opnames?) kenmerken zich door de speciale vorm die precies past in de wielnaaf van jouw motor. De andere kant van de adaptor past in de Datona paddockstand voor enkelzijdige ophanging. 

Al deze adapters zijn gemaakt van hoogwaardige aluminium en zijn hierdoor sterk genoeg om je motorfiets in de lucht te tillen, maar zijn hierdoor zelf ook licht van gewicht.

Wanneer gebruik ik een paddockstand-adapter?

Je gebruikt een van deze opnames/adapters altijd in combinatie met een enkelzijdige paddockstand voor je achterwiel. Een paddockstand gebruik je om het achterwiel van je motor in de lucht te tillen en zo onderhoud aan je motor te kunnen verrichten. Daarnaast is een paddockstand in combinatie met een van de adapters ook te gebruiken voor het om- en afdoen van je bandenwarmers tijdens een dag op het circuit.

Welke adapter kies ik? Hier links van de verschillende soorten adapters.

Onze adapters zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten. Er zit er dus vast eentje tussen die op jouw motor past. De adapters zijn verkrijgbaar voor de volgende motoren:

Ducati Diaval, XDiaval, Hypermotard, Monster, Streetfighter, Panigale, SuperSport, MV Agusta Brutale, Turismo, Veloce, F3, F4, Superveloce
Triumph Speed, Triple, Tiger, Sprint, Daytona
KTM Super Duke
BMW R1200, R nineT, R1250, K1200, K1300, K1600, F800
Honda CB1000, HP2, VRF, Crossrunner