BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!

-21%

Gebruik de kortingscode BTWVRIJ
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Plaatwerk gereedschap

3 Producten

Mannesmann uitdeukset 7-delig
Mannesmann uitdeukset 7-delig
€ 69,00
Levertijd: ca. 2-3 werkdagen
Hydraulische uitdeukset - 10 ton
Hydraulische uitdeukset - 10 ton
€ 199,00
Levertijd: ca. 2-3 werkdagen
Optromper voor uitlaatpijp
Optromper voor uitlaatpijp
€ 89,00
Levertijd: ca. 2-3 werkdagen

3 Producten

Plaatwerk gereedschap voor het herstellen van deuken

Werk je in een garage en ben je vaak bezig met het herstellen van plaatwerk? Of ben je een hobbyist en wil je de deuken in je eigen auto herstellen? Wat je beweegredenen ook zijn, voor het herstellen van deuken in plaatwerk heb je speciaal gereedschap nodig. Iedere deuk is anders. Ook de plek van de deuk en de oorspronkelijke vorm van het plaatwerk zal nooit exact hetzelfde zijn. Daarom is het belangrijk dat je flexibel bent tijdens het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Het plaatwerk gereedschap dat je gebruikt moet passen bij de desbetreffende klus. Een set met een uitdeukhamer en tassen is bijvoorbeeld alleen te gebruiken als het mogelijk is om het plaatwerk aan beide zijden te bereiken. En wil je deuken uit een uitlaatpijp of uitlaatfilter verwijderen? Dan heb je een optromper met de juiste diameter voor jouw uitlaatpijp nodig. Bekijk dus altijd goed welk plaatwerk gereedschap jij nodig hebt om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Weet je niet zeker welk gereedschap jij het beste kunt gebruiken? Onze medewerkers helpen je graag verder!

Herstel de carrosserie van een auto met het juiste plaatwerk gereedschap

Met plaatwerk gereedschap herstel je deuken in allerlei soorten auto’s. Deuken in het plaatwerk van een auto kunnen op veel verschillende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld door het botsen tegen een paaltje tijdens het inparkeren of door een extreme hagelbui. Gelukkig komt een hagelbui die deuken in je auto veroorzaakt niet zo vaak voor in België. Heb je een deuk in je eigen auto of wil je deuken in andermans auto herstellen? Dan kun je er met plaatwerk gereedschap voor zorgen dat de auto er weer als nieuw uitziet. Plaatwerk gereedschap wordt met name gebruikt voor het herstellen van deuken in een motorkap, spatborden of andere onderdelen van de carrosserie.

Complete sets met plaatwerk gereedschap

Bij Datona vind je verschillende sets met plaatwerk gereedschap. Er zijn varianten waarbij je volledig met de hand te werk gaat. Deze sets