Summer Sale: 20% korting op alles

-20%

Gebruik de kortingscode SUMMER24
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Ultrasoon reiniger 3 liter inclusief descalant 747

Voor 20:00 besteld, dinsdag in huis
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Gratis thuisbezorgd

 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • 2 jaar volledige garantie

Voor- en nadelen

 • Geschikt voor het reinigen van kleine onderdelen
 • Wordt geleverd met reinigingsmiddel
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Grotere onderdelen passen niet in deze ultrasoon reiniger

Omschrijving: Ultrasoon reiniger 3 liter inclusief descalant 747

Met de ultrasoon reiniger van 3 liter wordt het wel heel eenvoudig om kleine onderdelen zoals gereedschap, brillen of sieraden te reinigen. De meegeleverde Descalant 747 zorgt voor het allerbeste resultaat. Het meest hardnekkige vuil wordt verwijderd en de schoongemaakte producten zien er weer als nieuw uit. Descalant 747 heeft een hoge zuurgraad waardoor je met dit middel ook zwaar geoxideerde gereedschappen kunt reinigen.

Er ontstaan ultrasone trillingen wanneer je een vloeistof, zoals water of een reinigingsmiddel, in een ultrasoon reiniger stopt. Deze ultrasone trillingen zorgen ervoor dat vuilresten op de meest moeilijk bereikbare plekken worden aangepakt. Zelfs op plekken waar je met een borstel niet bij kan.
Verder weet Iedereen dat het makkelijker is om iets schoon te maken met een warme vloeistof. Daarom kun je de vloeistof in de ultrasoon reiniger van Datona heel gemakkelijk verwarmen. Deze handige optie bevordert het schoonmaakproces en zorg voor nog schonere onderdelen.

Hoe gebruik je de ultrasoon reiniger in combinatie met de Descalant 747? Giet een beetje Descalant 747 in de tank van de ultrasoon reiniger en vul dit aan met water. Houd hierbij een verhouding van 1 op 10 aan. Leg de gereedschappen, onderdelen, brillen of andere producten in de mand. Zorg er wel voor dat je huid niet in aanraking komt met de vloeistof. Descalant 747 is door de hoge zuurgraad namelijk schadelijk voor de huid. Vervolgens stel je de temperatuur en tijdsduur in met behulp van het bedieningspaneel aan de onderkant van het apparaat. De maximale temperatuur is 80 graden. Zodra de ultrasoon reiniger klaar is, haal je de producten uit de mand en spoel je ze af met water. Je zult zien dat alles er weer als nieuw uitziet!

Bij de ultrasoon reiniger wordt 5 liter Descalant 747 meegeleverd. Overgieten van de Descalant 747 is geen probleem door het handvat, draaidop en de grote opening op de verpakking. Doordat het reinigingsmiddel hoog geconcentreerd is, heb je maar een kleine beetje nodig. Zo kun je een heleboel onderdelen, gereedschappen, sieraden en brillen reinigen met de meegeleverde verpakking.

De ultrasoon reinigers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, namelijk: 2, 310 en 15 liter. Als je niet weet welk formaat het beste bij jouw situatie past, raden we je aan om voor de grotere variant te gaan. Dan weet je in ieder geval zeker dat al je producten in de ultrasoon reiniger passen. Naast Descalant 747 hebben we ook nog een ander reinigingsmiddel: Ultrasonic MC. In tegenstelling tot Descalant 747 is dit middel niet zuur en perfect voor het reinigen van carburateurs, branders en verstuivers.

Specificaties

Artikelnummer
B-DT-54204-93689-5
Afmetingen lxbxh
270 x 170 x 220 mm
Met perspennen
Nee
Bevat mallen
Nee
Inclusief
Mand
Max. capaciteit
120 W (verwarming 100 W)
Opvouwbaar
Nee