BTW-vrije dagen: 21% korting op alles!

-21%

Gebruik de kortingscode BTWVRIJ
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Reduceerventielen voor compressor

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Reduceerventielen voor compressor online bestellen in de webshop.

Bepaal met de reduceerventielen de uitgaande druk van uw compressor, gasfles of andere uitgang waar druk op staat. De reduceerventielen zijn op compressors te plaatsen en door middel van een regelbare draaiknop is de gewenste druk te bepalen. Alle reduceerventielen beschikken over een duidelijke manometer waarvan de druk is af te lezen. Dit is bijvoorbeeld nodig bij luchtgereedschap waarbij een constante druk aanwezig is.

Naast de gewone reduceerventielen bevat het assortiment meer geavanceerde reduceerventielen. Deze zijn uitgerust met bijvoorbeeld een olievernevelaar waardoor luchtgereedschap automatisch wordt gesmeerd en elke keer weer een onderhoudsbeurt krijgt. Hierdoor gaat luchtgereedschap langer mee. Handig voor een slagmoersleutel. Met de oliewaterafscheider wordt droge, schone en zuivere perslucht beschikbaar. Bij uitstek ideaal voor het gebruik van pneumatische verfspuiten. Bovendien is de perslucht stofvrij door het ingebouwde filter.

De reduceerventielen zijn verkrijgbaar met 1/2", 3/4" en 1/4" inch opname. Bevestigingsbeugels worden bijgeleverd zodat u gelijk aan de slag kan!