WEEKENDDEAL: Gereedschapswagen met 5 gevulde lades

-40%

Van € 995 nu voor € 595
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Aluminium oprijplaat inhaakbaar - 195 cm

Voor 20:00 besteld, morgen in huis
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Gratis thuisbezorgd

 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • 2 jaar volledige garantie

Voor- en nadelen

 • Deze inhaakbare oprijplaat van aluminium heeft een draagvermogen van 225 kg
 • De oprijplaat is voorzien van een antislipprofiel voor extra veel grip
 • Het uiteinde van de plaat beschikt over een overlap van 10 centimeter voor extra stabiliteit

Omschrijving: Aluminium oprijplaat inhaakbaar - 195 cm

Deze inhaakbare oprijplaat van aluminium is perfect te gebruiken voor het inladen van motoren, scooters, kruiwagens en nog veel meer. Daarnaast is de oprijplaat multifunctioneel. Het is namelijk mogelijk om de oprijplaat met meerdere identieke platen uit te breiden. Doordat de oprijplaat inhaakbaar is, heb je binnen een handomdraai een extra brede oprijplaat gecreëerd. Deze enkele oprijplaat is 45 centimeter breed, maar door de plaat te combineren kun je zorgen voor een breedte van 90 of zelfs 135 centimeter! Zo’n brede oprijplaat is ideaal voor het in- en uitladen van quads, trikes, zitmaaiers en andere soortgelijke voertuigen. 

De lengte van deze inhaakbare oprijplaat van aluminium bedraagt 195 centimeter. Dit is lang genoeg om te voorkomen dat je met een grote hellingshoek te maken krijgt. Verder heeft de oprijplaat een hoogte van 5 centimeter. Aan het uiteinde van de plaat vind je een overlap van 10 centimeter. Deze overlap is voorzien van rubber aan de onderzijde om voor extra stabiliteit te zorgen. De meegeleverde sjorband zal ook bijdragen aan het creëren van stabiliteit. Zo kun je zorgeloos aan de gang met het in- en uitladen van allerlei voertuigen. 

Met een maximale draagcapaciteit van 225 kg is de aluminium oprijplaat in staat om motoren, scooters en andere tweewielers te dragen. Zelf weegt deze inhaakbare plaat slechts 8 kg. Het lage gewicht in combinatie met het hoge draagvermogen is te danken aan het aluminium materiaal. Aluminium is duurzaam, sterk en weegt niet veel. Het perfecte basismateriaal voor een oprijplaat! Daarnaast kun je aluminium eenvoudig schoonhouden. Met een tuinslang of natte doek is schoonmaken zo gebeurd. 

In de aluminium oprijplaat zitten gleuven van 10 centimeter. Deze gleuven bieden grip en zorgen er tegelijkertijd voor dat zand, modder en ander vuil door de plaat heen valt. Let wel op: de oprijplaat is dankzij de brede gleuven niet geschikt voor voertuigen met kleine wielen. De rest van de oprijplaat is voorzien van een antislipprofiel waardoor het wegglijden van banden wordt voorkomen. En als laatste: de randen van de oprijplaat staan wat omhoog zodat je niet zomaar met de wielen van je motor of scooter over de rand heen zal komen. 

Specificaties

Artikelnummer
DT-57390
Afmetingen lxbxh
195 x 45 x 5 cm
Garantie
2 jaar garantie
Gewicht
8 kg
Opvouwbaar
Nee
Max. draagvermogen
225 kg
Materiaal
aluminium
Inclusief
Sjorbanden

Rintje laat 't zien

Aluminium oprijplaat inhaakbaar - 195 cm

Inhaakbare oprijplaten - Rintje Rintsma laat 't zien | Datona.nl