SALE: Profiteer van 20% korting op alles!

-20%

Gebruik de kortingscode DAT24
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Ontvetterbak - 176 liter

Voor 20:00 besteld, morgen in huis
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Gratis thuisbezorgd

 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • 2 jaar volledige garantie

Voor- en nadelen

 • Erg grote ontvetterbak voor grote materialen
 • Beschikt over een inlegrooster om schone producten op te leggen
 • De deksel van de ontvetterbak is voorzien van brandbeveiliging

Omschrijving: Ontvetterbak - 176 liter

Deze 176 liter ontvetter spoelbak van Datona is geschikt voor het ontvetten en reinigen van allerlei verschillende onderdelen. Je kunt de ontvetterbak bijvoorbeeld gebruiken voor componenten van voertuigen of machines en onderdelen van oldtimers. Iedere doe-het-zelver of professionele klusser die zich bezighoudt met het reviseren of schoonmaken van onderdelen heeft baat bij deze ontvetter spoelbak van Datona. Het is een onmisbaar hulpmiddel in de werkplaats. Ook voor de grote garagebedrijven is deze ontvetter spoelbak zeer geschikt. 

Reinigen en ontvetten is erg eenvoudig met deze ontvetter spoelbak. Dankzij de hoogte van de ontvetterbak kun je comfortabel en met de juiste houding te werk gaan. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat je werkplaats of garage schoon blijft. Door middel van elektriciteit wordt het reinigingsmiddel naar de metalen flexibele kraan gepompt. Vervolgens wordt het schoonmaakmiddel opgevangen in het daarvoor bestemde reservoir.

Alles wat je nodig hebt wordt meegeleverd bij deze ontvetter spoelbak van Datona. Denk hierbij aan een elektrische pomp, flexibele kraan, geperforeerd spoelrooster, een kom voor onderdelen en brandbeveiliging. Het totale gewicht van de ontvetterbak bedraagt 38 kg en de afmetingen zijn als volgt: 113 x 54 x 89 centimeter (l x b x h). Door de grootte van de spoelbak is het mogelijk om grote onderdelen en andere voorwerpen te reinigen. De zwarte kleur creëert een stoere uitstraling in je garage. Het oog wil natuurlijk ook wat!

De ontvetter spoelbak is voorzien van een deksel met brandbeveiliging. Wel zo veilig! Daarnaast bevat de onderzijde van de bak een uitschroefbare aftapplug. Hiermee kun je het bevuilde reinigingsmiddel snel en makkelijk weg laten spoelen. Het meegeleverde inlegrooster kun je gebruiken om schone producten op te leggen.

Voor het produceren van deze ontvetterbak zijn hoogwaardige materialen gebruikt. De ontvetterbak is robuust, staat stabiel en heeft een zeer lange levensduur. Onderstaand filmpje geeft je een nog beter beeld van deze 176 liter grote ontvetter spoelbak. Je ziet direct hoe makkelijk het is om met deze zeer complete ontvetterbak te werken.

Specificaties

Artikelnummer
DT-54106
Afmetingen lxbxh
113 x 54 x 89 cm
Garantie
2 jaar garantie
Kleur
zwart
Gewicht
38 kg
Met perspennen
Nee
Bevat mallen
Nee
Inclusief
Elektrische pomp, flexibele kraan, geperforeerd spoelrooster, onderdelenkom, brandbeveiliging
Opvouwbaar
Nee

Rintje laat 't zien