WEEKENDDEAL: Gereedschapswagen met 5 gevulde lades

-40%

Nu € 400 korting!
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Crosslift voor KTM motoren

Voor 20:00 besteld, morgen in huis
 • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

 • Gratis thuisbezorgd

 • Voor 20.00 besteld, morgen in huis

 • Gratis retourneren binnen 180 dagen

 • 2 jaar volledige garantie

Voor- en nadelen

 • Comfortabel sleutelen dankzij de maximale werkhoogte van 90 centimeter
 • De KTM crosslift is eenvoudig te bedienen met behulp van de twee voetpedalen
 • Dankzij het vlakke plateau kun je de crosslift ook voor andere toepassingen inzetten

Omschrijving: Crosslift voor KTM motoren

Deze stabiele crosslift is het perfecte hulpmiddel wanneer je een crossmotor van KTM bezit. Met deze handige KTM crosslift van Datona kun je comfortabel sleutelen en poetsen zonder dat je last van je rug of schouders krijgt. De maximale werkhoogte van de crosslift bedraagt 90 centimeter, maar je kunt de lift op meerdere hoogtes vergrendelen. Dankzij de vergrendeling kun je zorgeloos en op een veilige manier te werk gaan. De crossmotor lift is perfect te gebruiken voor de SX tweetakt en SX-F viertakt crossmotoren van KTM. Ook de rijders van KTM EXC enduro motorfietsen kunnen deze handige crosslift gebruiken voor het uitvoeren van sleutel- en schoonmaakwerkzaamheden. 

De KTM crosslift weegt 33 kg en is in staat om crossmotoren met een gewicht van maximaal 135 kg te dragen. Natuurlijk kun je de crosslift ook voor andere doeleinden gebruiken. Dankzij de vlakke plaat is het geen probleem om allerlei projecten op de crossmotor lift te plaatsen, zodat je er op comfortabele manier aan kunt sleutelen. De minimale hoogte van de KTM crosslift bedraagt 35 centimeter. Door het fraaie voetpedaal te gebruiken, kun je de plaat van de crossmotor lift eenvoudig naar de gewenste hoogte brengen. Met het tweede voetpedaal kun je de crosslift weer laten zakken. Uiteraard nadat je de vergrendeling los hebt gehaald. 

Het plateau van de KTM crossmotor lift heeft een lengte van 36 en een breedte van 41 centimeter. Hiermee heb je meer dan genoeg ruimte om de onderkant van een crossmotor op de bovenplaat te plaatsen. Er wordt een rubberen mat meegeleverd die je op het plateau kunt leggen. Deze rubberen mat voorkomt beschadigingen en daarnaast zal de crossmotor niet zomaar verschuiven. De crosslift voor KTM motoren wordt gemonteerd geleverd waardoor je gelijk aan de slag kunt met de nodige schoonmaak- of sleutelwerkzaamheden. Zowel de verenset als de aluminium plaat zijn inclusief. Door het compacte formaat kun je de lift zonder problemen meenemen naar de cross in het weekend. 

De KTM crosslift is gemaakt van stevige materialen. Het hulpmiddel zit goed in elkaar waardoor een lange levensduur gegarandeerd kan worden. Daarnaast is het erg eenvoudig om de crosslift voor KTM motoren te bedienen. De twee voetpedalen zijn erg soepel waardoor je efficiënt te werk kunt gaan. 

Specificaties

Artikelnummer
DT-57202ORANGE
Afmetingen lxbxh
Plateau van 36 x 41 cm
Garantie
2 jaar garantie
Kleur
Oranje
Gewicht
33 kg
Verrijdbaar
Nee
Max. capaciteit
135 kg