Brandstofsystemen

2 Producten

Small image
Uitgebreide brandstofdruk tester set - KTG
€ 149,00
Voor 19:00 besteld, morgen in huis
Small image
Brandstof injectiedruk tester
€ 49,00
Voor 19:00 besteld, morgen in huis

2 Producten

Brandstofsysteemtesters eenvoudig en snel bestellen

In alle motoren van auto’s, motors, boten, en machines zijn brandstofsystemen essentieel. Een lekkage of druk verlies binnen het brandstofsysteem kan grote gevolgen hebben voor het functioneren van de motor.

Een juiste brandstofdruk zorgt ervoor dat de brandstof onder druk via de vernevelaars in de cilinder komt en als gasmengsel ontbrand. Na verloop van tijd wordt de weerstand door brandstofleidingen groter door bezinking, of vervuiling van de de brandstof. Hierdoor wordt de druk bij de brandstof vernevelaars lager met als gevolg dat de brandstof niet meer goed vernevelt. Dit leidt er toe dat er een onvolledige verbranding optreed. En dat heeft als gevolg weer invloed op het brandstofverbruik en de temperatuur van de motor. Daarom is het van uitermate groot belang dat de brandstofsysteem onder normale omstandigheden voldoende druk kan leveren.

Wij hebben in ons assortiment verschillende brandstoftestsets zo vindt u bijvoorbeeld de brandstofdruktester en de brandstof injectie tester die geschikt zijn voor bijna ieder automerk. Bovendien ziet u in één oogopslag of de brandstof druk op peil is, of dat de de sproeiers in een goede of slechte conditie zijn.