Knallende Kerstsale!

-20%

Gebruik de kortingscode XMAS23

Stoelen, krukken en ligkarren voor doe-het-zelvers

Iedere doe-het-zelver wil op een comfortabele manier kunnen werken. Het maakt niet uit of je jezelf bezighoudt met het sleutelen onder auto’s of met het poetsen van motoren. Bij alle werkzaamheden is een goede werkhouding belangrijk. Door op een comfortabele manier en met de juiste houding te werken voorkom je een heleboel nare klachten aan je lichaam. Niets is vervelender dan tijdens of na je werkdag last van je rug te krijgen.

Met ligkarren, krukken en stoelen voor in de werkplaats lig of zit je comfortabel tijdens iedere klus en kun je klachten gemakkelijk voorkomen. Het is met werkplaats stoelen en -krukken veel eenvoudiger om de juiste werkhoogte aan te houden en ervoor te zorgen dat je rug recht blijft. Zeker wanneer je dagelijks aan het sleutelen bent, is het belangrijk om goed op je houding te letten. Misschien krijg je niet direct last van je lichaam, maar op de lange termijn ga je het merken als je niet aan je werkhouding hebt gedacht.

Ligkarren gebruik je onder de auto

Ligkarren zijn onmisbaar wanneer je aan de onderkant van een auto wil sleutelen. Zonder ligkar kost het veel moeite om onder een voertuig te kruipen. Met een ligkar lig jij binnen enkele seconden in de juiste positie. Zonder dat je met allerlei ongemak te maken hebt gehad. Zodra jij met de ligkar onder het voertuig ligt, kun je de nodige werkzaamheden uitvoeren. Ben je klaar? Even terugrollen en je staat binnen een paar seconden weer met beide benen op de grond.

Door de soepele zwenkwielen van de ligkarren manoeuvreer je jezelf probleemloos alle kanten op. Daarnaast ligt een ligkar ook gewoon veel comfortabeler dan een harde ondergrond. Sommige ligkarren zijn gevormd naar het lichaam terwijl andere modellen zijn voorzien van een zacht oppervlak. Beiden zullen ervoor zorgen dat jij jezelf volledig op de sleutelwerkzaamheden kunt focussen. Extra voordeel: je wordt niet vies van de grond wanneer je een ligkar gebruikt.

Comfortabel poetsen met stoelen en krukken in de garage

Ook het poetsen van auto’s of motoren wil je natuurlijk op een comfortabele manier kunnen doen. Met een goede werkplaatsstoel of -kruk kun jij urenlang poetsen zonder dat het oncomfortabel wordt. Als je geen gebruik van werkplaatsstoelen of -krukken maakt, wordt je lichaam veel sneller moe. Je energie en focus wordt minder waardoor de kwaliteit van je poetswerkzaamheden afneemt. Dit wil jij als hobbymatige- of professionele autopoetser natuurlijk te allen tijde voorkomen!

Zorg ervoor dat je altijd de focus op je werkzaamheden kunt blijven houden. Daarnaast kun je met een werkplaatskruk met wielen gemakkelijk om de auto’s heen manoeuvreren. Sommige modellen hebben zelfs meer dan genoeg opbergruimte voor doeken en de nodige poetsmiddelen. Ideaal! 

Zittend werken met een werkplaatskruk

Sommige werkzaamheden voer je uit aan de werktafel. Dit kun je staand doen, maar af en toe is het ook niet verkeerd om te gaan zitten. Zeker wanneer je met kleine onderdelen bezig bent, kan het fijn zijn om zittend aan je project te werken. Op die manier kun je jezelf optimaal focussen op je klus. Werkplaatskrukken zitten erg comfortabel en zorgen voor de ideale werkhoogte. Een werkplaatskruk met een zacht zitvlak biedt nog meer comfort. In theorie kun je urenlang blijven zitten, maar natuurlijk is het goed om af en toe op te staan.

Ook niet geheel onbelangrijk is dat een heleboel werkplaatskrukken voor een stoere uitstraling in de werkplaats zorgen. Werkplaatskrukken, -stoelen maar ook ligkarren zijn onmisbaar in iedere werkplaats en zijn daarom het perfecte cadeau voor je hardwerkende vader, vriend, zus of wie dan ook!

Sale
Verrijdbare garage ligkar extra lang
Verrijdbare garage ligkar extra lang
€ 69,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Ligkar inklapbaar tot werkplaatsstoel
Ligkar inklapbaar tot werkplaatsstoel
€ 69,00 € 99,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Reserveer
Beta verrijdbare ligkar
Beta verrijdbare ligkar
€ 99,00
Niet op voorraad - Bel voor levertijd
Werkplaatskruk
Werkplaatskruk
€ 99,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Reserveer
Werkplaatskruk met drie lades
Werkplaatskruk met drie lades
€ 75,00 € 129,00
Verwachte levertijd is 20-01-2024
Werkplaatskruk - 4 stuks
Werkplaatskruk - 4 stuks
€ 349,00 € 396,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Geschreven door Rintje Ritsma op 2 February 2023

Lees ook

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf