Vragen? Bel ons op 03 808 3168

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

De prijzenkast van Datona

Datona.nl, maar ook andere webshops, hebben publieksprijzen gewonnen. Prijzen?! Ja! En dat allemaal dankzij u! Zo hebben we in 2014 onze eerste award gewonnen, namelijk de Nationale Thuiswinkel Award. En er volgden nog 10.. 

Maar wat betekent dit dan?

De Nationale Thuiswinkel Awards worden uitgereikt door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards. Zij zijn een onafhankelijke stichting en huren een online consumentenpanel in. Dit panel wordt gecombineerd met onderzoek onder onze eigen klanten, wat uiteindelijk resulteert in de eindscore van de deelnemende webwinkel. Kort gezegd zijn de prijzen dus eigenlijk een waardering vanuit u, de klant. Dit geeft voor ons ook een goed beeld van hoe u ons ziet en wat u van onze producten vindt.

Punten waar onder andere op werd gelet is de gebruiksvriendelijkheid van de website, de levering en de service. Gelukkig blijkt dat we hele tevreden klanten hebben, want we hebben al 11 (!) awards gewonnen. De Nationale Thuiswinkel Awards heetten tegenwoordig de Shopping Awards. Het enige verschil met de Nationale Thuiswinkel Awards is dat de Shopping Awards enkel en alleen door u wordt uitgekozen! Er komt dus geen consumentenpanel meer aan te pas. 

Prijzenkast

De Nationale Thuiswinkel Awards hebben we gewonnen in zowel 2014, 2015, 2016 én 2017! Ook in ons buurland doen wij het erg goed! Zo hebben we in 2015, maar ook in 2016 de BeCommerce awards gewonnen voor Datona.be. Dit zijn eigenlijk publieksprijzen zoals we ze kennen van de Nationale Thuiswinkel Awards, maar dan gekozen vanuit ons Belgische publiek. Dat vonden jullie nog niet genoeg, waardoor wij ook de Website van het Jaar voor in de autobranche in 2016 gewonnen hebben. Voor deze prijs hebben we gestreden (en gewonnen) tegen grote websites, zoals Opel, Autotrack en Volkswagen. Tot slot hebben we met oprijplatenshop.nl, gereedschapwagens.nl en voor werkbankenwinkel.nl de XS Shopping Awards 2017 gewonnen. Tot slot wonnen we in 2018 wederom de XS Shopping Award voor Datona.nl! 

Nog even alle prijzen op een rijtje:

 • Nationale Thuiswinkel Awards (tegenwoordig XS Shopping Awards) 2014 Datona.nl;
 • Nationale Thuiswinkel Awards 2015 oprijplatenshop.nl (tegenwoordig XS Shopping Awards);
 • BeCommerce Datona.be 2015;
 • BeCommerce Datone.be 2016;
 • Nationale Thuiswinkel Awards 2016;
 • Website van het Jaar verkiezing 2016;
 • Website van het Jaar verkiezing 2017;
 • XS Shopping Awards 2017 Oprijplatenshop.nl;
 • XS Shopping Awards 2017 Gereedschapwagens.nl;
 • XS Shopping Awards 2017 Werkbankenwinkel.nl;
 • XS Shopping Awards 2018 Datona.nl

Natuurlijk zijn we hier ongelooflijk trots op! Zonder jullie hulp was dit nooit gelukt. Ontzettend bedankt! We zien dit als een beloning voor ons werk. We kunnen altijd beter en meer presteren. Daarom blijven wij ons innoveren in alle opzichten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een retourrecht van maar liefst 180 dagen en stellen we altijd de klant voorop. Op naar de volgende prijs!

loader