BTW-VRIJE DAGEN: 21% korting op alles!

-21%

Gebruik de kortingscode BTWVRIJ
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Gereedschap

Alle artikelen

Bestsellers

Sale
Bestverkocht
80-delige doppenset in "PRO" softmodule
80-delige doppenset in "PRO" softmodule
€ 169,00 € 199,00
Verwachte levertijd is 31-03-2024
Sale
Bestverkocht
Gereedschapsset "Ultimate Plus" 170-delig - voor 5 lades
Gereedschapsset "Ultimate Plus" 170-delig - voor 5 lades
€ 499,00 € 599,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Bestverkocht
Nieuw
Drie momentsleutels in gereedschapsmodule
Drie momentsleutels in gereedschapsmodule
€ 299,00
Verwachte levertijd is 31-03-2024
Bestverkocht
Nieuw
Dopsleutelset Datona 10 t/m 32mm met  1/2" ratel
Dopsleutelset Datona 10 t/m 32mm met 1/2" ratel
€ 69,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Rintje laat 't zien

Aanbiedingen

Sale
Bestverkocht
154-delige gereedschapskoffer met EVA vulling
154-delige gereedschapskoffer met EVA vulling
€ 249,00 € 269,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Sale
Wielwisselset 10-delig
Wielwisselset 10-delig
€ 149,00 € 199,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Sale
Nieuw
Werkplaatskruk - 2 stuks
Werkplaatskruk - 2 stuks
€ 189,00 € 198,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Sale
Drie opbergboxen dopsleutelset
Drie opbergboxen dopsleutelset
€ 149,00 € 159,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis

Wat zeggen onze klanten?

5/5
Geoffrey Depaepe
de klantenservice is een die ik nog maar zelden ben tegengekomen, super vriendelijk en behulpzaam! Daarnaast was het materiaal ook super stevig verpakt met een leuk extra'tje in de doos. Ik koop ....Lees meer.
Geverifieerde beoordeling
5/5
Johan Sebreghts
Bovenkast en fietsstandaard prima aangekomen, zeer snelle levering en de producten beantwoorden 100% aan de de beschrijving
Geverifieerde beoordeling
5/5
Philippe Cluyse
Fantastisch.
Geverifieerde beoordeling
5/5
Freddy Volckaert
Heel tevreden over de bestelling.Ik was reeds lang op zoek naar deze boorklem en vond ze maar niet.
Tot ik DATONA ontdekte,hier heb ik gevonden waar ik reeds lang naar zocht en kan ik mijn kolo ....Lees meer.
Geverifieerde beoordeling
5/5
Ronny Decoster
2 oprijplaten om motor op aanhangwagen te plaatsen. Mooie platen, goede kwaliteit, zeer snel geleverd.
Geverifieerde beoordeling
5/5
andre schaafsma
Netjes volgens afspraak geleverd Mooi materiaal
Kan het goed gebruiken voor de modelbouw
Geverifieerde beoordeling
5/5
jan dijkstra
word altijd harstikke fijn bij jullie.als bel prima uitleg.wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.groeten jan.
Geverifieerde beoordeling
5/5
Suthan Suntharalingam
Super service en levering????
Geverifieerde beoordeling
5/5
Andy Fries
Heb reeds meerdere gereedschappen besteld en keurig en correct geleverd. Ook de ervaring gehad dat gereedschap niet paste, dit werd keurig terug genomen en goed en correct afgehandeld. Prima zaak.
Geverifieerde beoordeling
5/5
Patrick van Es
Goede snelle levering, met zorg ingepakt.
Geverifieerde beoordeling

Gereedschap

Sleutel je veel en graag aan auto’s, motoren en geavanceerde machines? Dan kun je gewoon niet zonder goed gereedschap, of je nu monteur bent of een ervaren sleutelaar. In de webshop van Datona.nl vind je al het kwaliteitsgereedschap dat je nodig hebt, van doppensets tot hydraulisch gereedschap zoals pijpenbuigers. Je hebt een ruime keuze uit verschillende gerenommeerde merken zoals Smoos, Mannesmann, Beta en KTG. Het gereedschap en de sets van ons eigen merk Datona zijn zelfs speciaal ontwikkeld voor garages en werkplaatsen. Wij zijn dé webshop bij uitstek voor monteurs en echte sleutelaars!

Gereedschapssets en -koffers

Je werkt het snelst als je alle onderdelen en gereedschappen bij de hand hebt. Met de gereedschapssets en -koffers van Datona ben je op elke klus voorbereid, zowel buiten de deur als in de werkplaats. In onze webshop vind je verschillende praktische gereedschapssets van ons eigen merk Datona. Deze worden geleverd in een handige softmodule die perfect in de laden past van onze professionele gereedschapswagen. Ben je op zoek naar een lege of gevulde gereedschapskoffer die die je overal meer naartoe kunt nemen? Ook dan zit je goed dankzij ons uitgebreide assortiment gereedschapssets en -koffers.

Hand- en luchtgereedschap

In een garage waar dagelijks auto’s, motoren of machines worden gerepareerd kun je gewoon niet zonder professioneel hand- en luchtgereedschap. Wij kunnen je vooral onze momentsleutels van harte aanbevelen. Hiermee zorg je ervoor dat je nooit te veel kracht uitoefent als je bijvoorbeeld een krukas los wilt maken. Zo voorkom je dat er schade ontstaat aan het motorblok of andere onderdelen van de overbrenging. Verder hebben wij ook handgereedschap zoals pendrijvers en ratelseutels. Tot slot hebben wij ook een uitgebreid assortiment geavanceerd gereedschap. Ons aanbod varieert van bandenspanningsmeters tot pneumatische machines zoals pijpenbuigers. Zo vind je gemakkelijk het hand- en luchtgereedschap dat je nodig hebt!

Doppensets en losse doppen

Schroeven, bouten en moeren zijn er in vele soorten en maten. Door doppensets en losse doppen te bestellen bij Datona beschik je bijna altijd over de juiste maat. Onze sets zijn verkrijgbaar in zowel de Europese of metrische maatvoering als in de Engelse maten. Zo heb je geen moment last van het verschil tussen inches en centimeters. Ook voor speciale doppensets en losse doppen kun je bij ons terecht. De laatste jaren zijn bijvoorbeeld steeds vaker uitwendige torx sleutels nodig. Deze kun je naast de inwendige variant in onze webshop bestellen, of als onderdeel van een set dopsleutels.

Auto-, motor- en fietsgereedschap

Geen klus is te zwaar wanneer je het juiste auto-, motor- en fietsgereedschap in huis hebt. In ons ruime assortiment vind je onder ander bougiedoppen, remleiding gereedschap en oliefiltersleutels. Zelf voor motordragers en -takels zit je goed bij Datona. Verder hebben wij ook speciale oprijplaten waarop je motoren en auto’s veilig op een verhoging kunt zetten. Dankzij ons veelzijdige assortiment auto-, motor- en fietsgereedschap weet je zeker dat je elke klus professioneel kunt uitvoeren. Voor vragen kun je bij onze deskundige klantenservice terecht.

Steeksleutels en poelietrekkers

Als je verroeste en stevig vastzittende onderdelen wilt losmaken heb je gereedschap zoals steeksleutels en poelietrekkers nodig. Deze kun je bij Datona heel gemakkelijk los of als set bestellen. Wij hebben bijvoorbeeld een zeer uitgebreid assortiment ringsteeksleutels in zowel de Engelse als de Europese maatvoering. Onze poelietrekkers zijn los verkrijgbaar of in een handige koffer inclusief slagtrekker. Bekijk de steeksleutels en poelietrekkers van Datona.nl en je hebt snel de juiste uitvoering voor jouw garage of werkplaats gevonden!

Gereedschap kopen

Wanneer je graag profiteert van een snelle levering kun je het beste je gereedschap bij Datona.nl kopen.  Bovendien rekenen wij geen verzendkosten, zowel in Nederland als in België. Wil je direct alles geordend opbergen wanneer je gereedschap gaat kopen? Bestel dan in onze webshop een complete werkplaatsinrichting. Bij ons vind je van alles: van complete werkbanken tot gereedschapswanden!

Welk merk gereedschap is goed?

Dat hangt geheel af van je verdere wensen. De gereedschappen van ons eigen merk Datona en van bekende merken zijn allemaal van hoge kwaliteit. Wanneer je gereedschappen handig wilt opbergen, is het vaak prettig dat je gereedschapskist, trolley en gereedschapswand van hetzelfde merk zijn. Bij Datona vind je onder andere gereedschapmodules voor opbergsystemen van verschillende merken. Zo zorg je ervoor dat je alles overzichtelijk bij de hand hebt!

Hoe gereedschap ophangen?

Een gereedschapshouder is de perfecte oplossing om los gereedschap stabiel op te hangen. Je kunt dit accessoire natuurlijk aan de muur bevestigen, maar als je meerdere gereedschappen op dezelfde manier op wilt hangen is een gereedschapswand of gereedschapsbord een veel handigere investering. Deze hoef je namelijk maar op een paar plekken aan de muur te bevestigen. Bij Datona vind je ook gereedschapskasten en -wagens met een geïntegreerd gereedschapsbord. Wij zijn van alle markten thuis!

Wat zijn de levertijden van het gereedschap bij Datona?

Gereedschappen die op voorraad zijn en op een werkdag vóór 19:00 worden besteld, versturen wij nog dezelfde dag. Meestal worden ze dan de volgende werkdag door de bezorgdienst geleverd. Bestellingen die na 19:00 uur binnenkomen worden een dag later geleverd. Als de levering van specifiek gereedschap langer duurt, geven wij dit aan bij de productgegevens. Bestel je meerdere gereedschappen tegelijk? Dan geldt de bezorgtijd van het product met langste levering. Zo krijg je jouw bestelling direct compleet geleverd!

Kan ik het gereedschap retourneren?

Jazeker. Voor alle gereedschappen en werkplaatsbenodigdheden die je bij Datona bestelt geldt een zichttermijn van 180 dagen. Binnen deze termijn mag bij ons besteld gereedschap zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd. Wij storten het gehele aankoopbedrag terug, op voorwaarde dat de waarde van het product niet is verminderd als gevolg van gebruik. Vraag om te retourneren een retourformulier aan. Zodra je deze hebt ontvangen en ingevuld, heb je 14 dagen de tijd om het gereedschap terug te sturen.

Waarom gereedschap kopen bij Datona?

Datona heeft een zeer uitgebreid aanbod met scherp geprijsde werkplaatsbenodigdheden. Wanneer je gereedschap bestelt van één merk, vind je bij ons ook gemakkelijk andere gereedschappen van hetzelfde merk. Heb je vragen over de inrichting van je garage, werkplaats, of gereedschapskist? Stel ze gerust aan de deskundige medewerkers van onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!