Vragen? Bel ons op 03 808 3168

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

Betaalmogelijkheden in de webshop Datona.nl

Wij zijn een moderne webwinkel en daarom bieden we u verschillende betalingsmogelijkheden. We lichten de betalingsmethoden hieronder toe.

iDeal

Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van uw verzendinformatie wordt u doorgestuurd naar de online bankieromgeving van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat u bevestigt, betaalt u de factuur vanaf uw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis.

Creditcard

Ook betaling via creditcard is mogelijk. We ondersteunen American Express, Mastercard en Visa. Betalen via creditcard is gratis.

Achteraf betalen - Klarna

Veel van onze klanten vinden het prettig om producten te zien voor ze afrekenen en deze manier van betalen sluit daar goed op aan. Klarna voert voor Datona.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Klarna via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van €1000,- als u voor de eerste keer betaalt via Klarna. Bent u al bekend bij Klarna kunt u betalen tot een bedrag van €2500,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit.

Klarna hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U ontvangt de factuur en betaalinstructies per e-mail nadat u het pakket in ontvangst heeft genomen. U heeft 14 dagen om de factuur te voldoen. Bekijk de betalingsvoorwaarden van Klarna.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website.

Let op: deze manier van betalen loopt via Klarna. Klarna voert hiervoor een kredietcheck uit. Wordt uw bestelling geweigerd, dan verzoeken we u om contact op te nemen met Klarna. Datona heeft geen inzage in de reden waarom uw betaling via Klarna geweigerd is.

PayPal

Eén van de bekendste online betaalmogelijkheden is natuurlijk PayPal. Op onze checkout-pagina kiest u voor PayPal en u wordt doorgestuurd naar PayPal. Na inloggen betaalt u door te bevestigen.

Vooruitbetaling per bank

U kiest voor vooruitbetaling per bank? In dat geval krijgt u een e-mail van MultiSafePay, het bedrijf dat onze betalingen verzorgt. In de e-mail staat het referentienummer en bankrekeningnummer dat u kunt gebruiken voor uw overboeking. We versturen uw bestelling, zodra uw betaling is bijgeschreven. Vooruitbetaling per bank is gratis.

Bancontact/Mister Cash (België)

Belgische klanten kunnen hun bestelling afrekenen met Bancontact/Mister Cash. Bij deze betaalwijze wordt u doorverwezen naar de online omgeving van uw bank. U betaalt direct vanaf uw eigen bankrekening. Betalen via Bancontact/Mister Cash is gratis.

ING Homepay (België)

Veilig online aankopen doen, zonder kredietkaart en zonder tijdverlies? Met Home'Pay betaalt u uw online aankopen via de beveiligde verbinding van Home'Bank ... in amper 4 muisklikken en in alle veiligheid.

KBC/CBC (België)

Veilig betalen voor klanten van de Belgische banken KBC en CBC.

Belfius (België)

Veilig online betalen voor klanten van de Belgische bank Belfius.

Afhalen in onze winkel

U mag uw bestelling ook afhalen in onze winkel. Voor online bestellingen verzoeken we u om de bestelling te betalen via een van de online betaalmethoden. In het opmerkingenveld op de betaalpagina geeft u aan dat u uw bestelling wilt ophalen. Onze orderpickers zorgen er dan voor dat hij voor u klaarligt in onze winkel.

Onze openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8:00 – 21:00 uur
zaterdag: 9:00 – 17:00 uur

Ons adres:
Datona.nl
Turfsteker 49
8433 HT Haulerwijk

loader