Vragen? Bel ons op 03 808 3168

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen
  Rintje ritsma

  De meeste mensen kennen Rintje Ritsma als schaatser. Een paar jaar geleden ruilde Rintje zijn klapschaatsen echter in voor een racemotor. Met zijn eigen raceteam 'De Hollandsche Jongens' is hij regelmatig op het circuit te vinden. Wij zijn groot fan van Rintje - als schaatser en als motorracer. Met al zijn medailles en (wereld)titels maakt hij indruk op velen. Andersom is Rintje ook fan van Datona, met haar goed gevulde prijzenkast. Alles wat hij nodig heeft voor het klaarmaken, onderhouden en stallen van zijn motor haalt Rintje bij Datona, en daar vertelt hij graag wat over! Een echte win-winsituatie dus.


  Rintje Ritsma in de werkplaats

  Rintje Ritsma (met zijn raceteam DHJ Racing) is inmiddels een bekend gezicht bij Datona. Met Datona als partner en supplier heeft hij alles bij de hand om zijn BMW S1000RR 2018 klaar te maken, te onderhouden, te transporteren en te stallen. In de serie 'Rintje Ritsma op volle toeren' neemt Rintje je mee in de wereld van de racemotoren.
  Rintje Ritsma on tour

  We hebben veel trouwe klanten die, net als Rintje, graag met Datona gereedschap werken. Sommige klanten hebben hun werkplaats vol staan met complete Datona werkplaatsinrichtingen, gereedschapskasten- en wagens. We vinden het erg leuk om dit in real life te zien en daarom gaat Rintje regelmatig bij onze klanten langs voor een kort diepte-interview. Lijkt het u leuk om Rintje ook eens in uw werkplaats op bezoek te hebben? Neem dan contact op met onze klantenservice en wie weet staat hij binnenkort voor de deur!  loader