BTW-VRIJE DAGEN: 21% korting op alles!

-21%

Gebruik de kortingscode BTWVRIJ
  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

  • Voor 20.00 besteld, morgen gratis bezorgd

  • Gratis retourneren binnen 180 dagen

  • Betalen zoals u wilt, vooraf en achteraf

Cadeaus voor hem

25-26 of 26 producten

Pagina
Universele paddockstand budget - Zwart - Achterwiel
Universele paddockstand budget - Zwart - Achterwiel
€ 49,00
Voor 20:00 besteld, morgen in huis
Reserveer
Torx sleutelset 10-delig
Torx sleutelset 10-delig
€ 19,95
Verwachte levertijd is 01-06-2024

25-26 of 26 producten

Pagina

Cadeaus voor hem

Is je man, vriend, broer, collega of opa jarig? Of geslaagd voor een bepaald diploma? Wat de reden ook is, een man geef je een cadeau waar een man echt wat aan heeft. Wij hebben een selectie uit ons assortiment gemaakt met de beste cadeaus die je aan man kunt geven. Deze cadeaus zijn vooral geschikt voor mannen die ervan houden om hun handen uit de mouwen te steken. Mannen die kunnen klussen en mannen die handig zijn. Het zijn cadeaus die je in de werkplaats of garage kunt gebruiken. Natuurlijk zitten er ook producten bij waarvoor je niet per se een fan van klussen hoeft te zijn. Denk bijvoorbeeld aan cadeaus voor motorrijders of motorcrossers. Kijk gerust even rond tussen al onze “cadeaus voor hem”. Je zult in ieder geval een boel inspiratie opdoen. Weet je niet zeker of de gever van het feest een bepaald product al in zijn bezit heeft? Kijk dan even stiekem in zijn garage of werkplaats. Of laat iemand anders dit voor je doen. Mocht het nou zo zijn dat je toch een overbodig cadeau geeft, dan is er nog steeds niets aan de hand. Bij Datona kun je alle ongebruikte producten binnen 180 dagen gratis retourneren.

Gereedschap en alles voor de werkplaats van de jarige

Iedereen met een eigen werkplaats zal altijd nieuw gereedschap kunnen gebruiken. Er zitten simpelweg zoveel verschillen tussen verschillende gereedschappen. Sommige tools kun je enkel voor hele specifieke werkzaamheden gebruiken. Wanneer je zulk specifiek gereedschap voor je verjaardag krijgt, kan je alleen maar blij zijn. Enkele voorbeelden zijn kruissleutels voor auto’s, platte voorvork sleutels en spaaksleutels voor motoren. Een heleboel hobbymatige klussers, die af en toe aan auto’s en motoren sleutelen, zullen dit soort gereedschap wellicht niet in huis hebben. Maar dit betekent niet dat ze het niet nodig hebben! Wil jij een uniek cadeau aan de jarige man geven? Kijk dan zeker eens naar onze uitgebreide selectie met gereedschap voor in de werkplaats. 

Cadeaus voor mannen koop je op Datona.nl

Wij zijn ervan overtuigd dat je in deze selectie een nuttig cadeau voor je man, vriend, broer, collega of opa zult vinden. Ben je op zoek naar iets specifieks? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag verder met het vinden van het juiste cadeau voor de jarige. Het is niet erg als je wat aan de late kant bent met het zoeken naar een cadeau. Want als je bij Datona op een werkdag voor 19:00 uur bestelt, wordt je bestelling nog op dezelfde dag verzonden.