Vragen? Bel ons op 03 808 3168

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

  Wat is WD-40?

  Iedereen heeft wel een bus WD-40 in zijn werkplaats staan, en dat is niet voor niets! WD-40 wordt overal ter wereld gebruikt voor vele verschillende klussen. Het is een multifunctioneel product dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Wat WD-40 zo populair maakt, is zijn multifunctionaliteit. WD-40 is te gebruiken voor vijf doeleinden: reinigen, smeren, roest oplossen, beschermen tegen corrosie en vocht verdringen. Het kan gebruikt worden voor bijna alles. Van auto’s tot elektrische apparaten.

  "WD-40 wordt overal ter wereld gebruikt voor vele verschillende klussen!"

  WD-40 is zeer geschikt om uw materiaal te reinigen. Het lost eenvoudig en snel olie, vet, lijm en ander vuil op, waarna u het vuil gemakkelijk verwijdert. Het laat daarna ook nog eens een beschermende laag achter.

  Om te smeren is WD-40 ook ideaal. Dankzij de multifunctionele spray stopt u het piepen en kraken van al uw apparatuur. U behandelde onderdelen lopen weer soepel. WD-40 bevat geen siliconen, daarom is er geen sprake van vastkleven.

  WD-40 kan tevens gebruikt worden als kruipolie. De spray kruipt onder de roestlagen en maakt uw vastzittende onderdelen moeiteloos weer los.

  Wat is WD40?

  Dankzij de dunne beschermlaag die WD-40 achterlaat, ontstaat er minder corrosie op uw materiaal. De beschermlaag weert vocht en zorgt voor een langere levensduur van uw materieel.

  Dit product is te gebruiken als contactspray, en verdrijft vocht. U kunt met WD-40 uw elektrische apparaten reinigen en vrij houden van vocht, zo voorkomt u kruipstroom.

  WD-40 heeft geen houdbaarheidsdatum en bij normaal gebruik zijn er geen gezondheidsrisico’s bekend. WD-40 bevat geen siliconen of water en geen PTFE, grafiet of andere chemicaliën die schadelijk zijn. De formule van WD-40 wordt streng geheim gehouden en is al 60 jaar lang onveranderd gebleven. Laat uzelf nu overtuigen van de kwaliteit van dit product en kijkt u eens rond in onze webshop. Wij leveren ook andere WD-40 producten, zoals de WD-40 Bike lijn en de WD-40 Specialist lijn.

  Wilt u graag meer advies over WD-40? Bel dan vrijblijvend met de experts van Datona. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  loader