Vragen? Bel ons op 03 808 3168

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

  Motortakels online bestellen in de webshop van Datona.

  Motortakels voor het monteren en demonteren van motorblokken en versnellingsbakken. De motortakels zijn zeer robuust en stabiel en hebben dan ook een grote capaciteit. Tot wel 2 ton! De hydraulische motortakels liften de motor moeiteloos uit uw auto. Iets wat zonder motortakel nooit zal lukken. Kijk snel hieronder en vindt uw motortakel!

  16 artikel(en)

  per pagina

  Lijst  Foto-tabel 

  16 artikel(en)

  per pagina

  Lijst  Foto-tabel 

  Als u uw motor wil vervangen is het ondoenlijk om deze met mankracht uit de auto te tillen. Hiervoor is de motortakel ontworpen. Door middel van een hydraulisch systeem tilt u eenvoudig uw motor uit de auto. Heeft u meer interesse in autobruggen om onder uw auto te kijken, of om assen of wielen te vervangen? Kijk dan eens in de categorieën bruggen of krikken. Gereedschappen voor in de garage vindt u in de categorie gereedschappen.

   

  De motortakels en hulpstukken van Datona.be worden gemiddeld beoordeeld met een 9.2, gebaseerd op meer dan 200 klantbeoordelingen.

  Motor werkplaats

  Bezoek onze winkel

  Eerst zien, dan geloven? Kom naar onze winkel in Haulerwijk (Friesland). De specialisten helpen u graag bij het vinden van het juiste gereedschap.

  Turfsteker 49, Haulerwijk

  Ma t/m vrij van 08:00 - 21:00 uur
  Zaterdag van 09:00 - 17:00 uur

  loader